LAZULA - TITKOS KERT

Gyertek lánybúcsúra a Titkos Kertbe!

A Titkos Kert ideális 10-15 fős társaságok befogadására, a berendezése rendkívül meghitt és nőies, barátságos és kényelmes, a foglalási rendszerének köszönhetően pedig teljesen egyedül lehettek. Így akár nyugodtan pityereghetsz egy kicsit a barátnőid vállán, ha túlteng benned a feszültség a nagy nap előtt, vagy játszhattok ügyességi játékokat, hogy bebizonyítsd, jó feleség lesz belőled. A jól felszerelt konyhának köszönhetően hozhattok ételt-italt, kikapcsolódhattok, aztán a Lazula zárását követően (22 óra) akár még a várost is a nyakatokba vehetitek, pláne hogy a Titkos Kert a Nyugati mögött, a belváros szívében lüktet.

Mit adunk még a különleges atmoszférán kívül?

– teljesen felújított, bútorozott, heverőkkel is berendezett,
– vizesblokkal, zuhannyal, tisztálkodó szerekkel,
– wifivel, térerővel, konnektorokkal,
– fűtéssel, szellőzőrendszerrel, illatósítóval
– mágnestáblával, filctollakkal,
– blue-toothos magnóval, hangszórókkal,
– hűtőszekrénnyel, étkészlettel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, poharakkal és evőeszközökkel ellátott klubhelység.

Extra lehetőség

Exkluzív lánybúcsús dekorációt is kérhetsz, melynek része a saját grafikusunk által tervezett ajándék plakát a leendő ara részére. Gyertek egy gyönyörűen feldíszített Kertbe, és tartsátok nálunk a világ legszuperebb Hen Partyját!

1067 Budapest, VI. kerület, Csengery u 74

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

353 értékelés

Adatlap megtekintések: 3194

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.