Kapcsolat

Kapcsolat

Katinka és Bianka, a két muskétás…

Pontosabban a két mániás. ESKÜVŐMÁNIÁS.

Minden valamire való weboldalnak van egy kapcsolat felülete, amely segíti a látogatót információt kapni arról, hogy kikkel áll szemben, hogyan tud kapcsolatot teremteni velük.

Az, hogy te már itt vagy az Esküvőmánia kapcsolat fülén, azt jelenti, hogy érdekel az oldal, ezért mi igyekszünk olyan információkat megosztani veled, amelyek hasznosak, szimpatikusak és meggyőznek téged arról, hogy ezek a csajok tudják, hogy mit akarnak, és felébred benned az érzés: én is mániás akarok lenni, itt a helyem.

Mit tűztünk ki célul?

Kétféle látogatóközönséget kiszolgálni: esküvőt tervezőket és esküvői szolgáltatókat.

Ha jól csináljuk a dolgunkat, akkor az oldal magáért beszél, bővebb bemutatást nem igényel.

Azt viszont nem mutatja, hogy kik állnak mögötte:

 

Katinka

 

Katinka

Az ötletgazda, kommunikációs szakember, csaknem 10 éve a marketing-reklám szakmában. Jelenleg group account director egy ügynökségnél. Ő az, aki látja, tudja, ismeri, hogy a facebook, az instagram és egyéb social media felületek hogyan működnek és mit kell tennünk nap, mint nap annak érdekében, hogy látogatóink elégedettek legyenek. Folyamatosan keresi, kutatja, hogy mitől lesz még tökéletesebb az Esküvőmánia. Egy igazi mániás, aki kedvesen, de határozottan irányítja a csapatot.

 

 

 

 

Bianka

Az ötlet megvalósításának produktív támogatója. Ő az, aki 10 éve abból él, hogy beszél, kérdez, javasol, megvalósít. Média kampányokat állít össze a megrendelő igényei szerint, meghallgatja a kéréseket, kérdéseket és a tudásának legmagasabb szintjén meg  is válaszolja azokat. Ismeri a piaci igényeket, biztosítja a megrendelők számára, hogy az  Esküvőmánia termékpalettájából mindenki azt vegye igénybe, amire igazán szüksége  van. Ha valamiben nem hisz, azt nem tudja értékesíteni. Az Esküvőmánia nem ilyen.

 

 

 

 

Elérhetőségeink

Ezen elérhetőségeinket keresd a kapcsolatfelvételhez.

Telefon

Telefon

Kepes Bianka: +36 70 953 25 14

Kapcsolatfelvétel

Kérdésed, kérésed van? Itt tudsz nekünk üzenetet írni.

Szeretnéd felvenni a kapcsolatot velünk? Töltsd ki az alábbi űrlapot és nyomd meg az ELKÜLDÉS gombot.